Opublikowano 3 czerwca 2024

Jaką polecacie patelnię?

Siemka, przychodzę z pytaniem, jaką niedrogą patelnie jesteście w stanie polecić. Zależy mi żeby była nieprzywierająca i dało się smażyć bez tłuszczu, lub z odrobiną.
Aktualizacje społecznościowe

8 Komentarzy

sortowanie:
Awatar użytkownika
  1. Awatar użytkownika berss
    Polecam kanał Stilgar na YT, gość ma połapane, znajdziesz tam również testy patelni.
  2. Awatar użytkownika Usunięty868499
    Najlepsza będzie płaska.
    Awatar użytkownika Ghorey_
    Autor
    Współczuję poczucia humoru
  3. Awatar użytkownika Xorro
    Z Daiso za 220 jenów.
  4. Awatar użytkownika Chayenne94
    Polecam najtańsze patelnie z Pepco. Teflon i tak się zdrapie, a przynajmniej dobrze się używa i w razie czego można kupić nową. Średnio wytrzymują mi ok. 2 - 3 lata, potem wyginają się od indukcji niestety. Ale cena wybacza ten problem.
  5. Awatar użytkownika Jedrusiek
    Za mało danych. "Niedrogo" to zależy dla kogo 😃uniwersalna i niezniszczalna to te ze stali nierdzewnej np. Yato. Jak ogarniesz temat to jaja sadzone nie przywieraja na odrobinie tłuszczu.
  6. Awatar użytkownika xerizd
    wybierz sobie albo smażenie z tłuszczem albo nie smażenie bez tłuszczu
    uzywam tefala od kilku lat
  7. Awatar użytkownika Wielki_Znawca_Tematu
    nie ma czegoś takiego jak smażenie bez tłuszczu, smażenie z definicji jest na tłuszczu.
    "smażenie" bez tłuszczu tak naprawdę nazywa się prażeniem i jest bardzo niezdrowe a jedzenie w ten sposób przygotowane jest niesmaczne

    jeśli to ma być jena patelnia do wszystkiego to jakaś aluminiowa pokryta teflonem mp. tefal na dobrej promce
Awatar użytkownika