Opublikowano 9 godzin temu

Odgrzewanie w air fryer.

Hej.
Jutro przyjdzie do mnie Air Fryer. Przygarnę wszelkie rady na temat podgrzewania już przygotowanego jedzenia. Chodzi o to, że jadę na cateringu, z mikrofali dramat, a odgrzewanie na kuchence to syf się robi. Więc air fryer to według tego co się naczytałem to złote rozwiązanie.
Więc, jak podgrzewać mięso, ziemniaki etc czy razem czy osobno, czy zacząć od czegoś i potem dorzucić, jakie temperatury, czasy. No i jak używać, aby jak najmniej trzeba było potem sprzątać.
Aktualizacje społecznościowe

1 Komentarz

Awatar użytkownika
  1. Awatar użytkownika S1udak
    Możesz razem to mały piekarnik tak naprawdę,jak włożysz papieru do pieczenia do szuflady to nawet myć nie będzie trzeba. Jak odgrzewana potrawa to daj z 180 i sprawdzaj czy ciepłe żeby się nie zjarało.