Niestety, ta okazja wygasła minutę temu.
![Kawa ziarnista, bezkofeinowa Nuno Meksyk - świeżo palona, 100% Arabica, 1kg](https://static.pepper.pl/threads/raw/gXuVN/847480_1/re/768x768/qt/60/847480_1.jpg)
135°
Opublikowano 7 czerwca 2024
Kawa ziarnista, bezkofeinowa Nuno Meksyk - świeżo palona, 100% Arabica, 1kg
9,99zł ·
![Awatar użytkownika Radzio_o](https://static.pepper.pl/users/raw/default/246846_4/fi/60x60/qt/45/246846_4.jpg)
![Altruista: temp. 25 Twoich okazji 100°](/assets/img/badges/1x/altruistLevel1-active.png)
Opublikowane przez
Radzio_o
Dołączył w 2019
1 057
4 812
O tej okazji
Ta okazja już wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:
Darmowa dostawa ze Smart.
Kawa Bezkofeinowa Meksyk Decaf Swiss Water
Pochodzi z plantacji znajdującej się na wysokości 1200 m. n p.m w regionie Chiapas. Kawy które pochodzą z tych okolic charakteryzują się pysznym posmakiem czekolady , orzechów oraz trzciny cukrowej . Idealnie komponuje się w napojach mlecznych jak i w kawach czarnych. Zastosowana obróbka Swiss Water jest nowatorską i i najlepszą metodą wyodrębniania kofeiny z ziaren kawy z jednoczesnym zachowaniem walorów odżywczych i smakowych kawowca. Obróbka ta polega na tym iż świeże ziarna nawilża się i płucze w czystej wodzie , która następnie jest filtrowana po to by wyodrębnić 99% kofeiny z ziaren. Dekofeinizacja kawy za pomocą metody Swiss Water odbywa się bez żadnych dodatkowych rozpuszczalników , dzięki czemu owoce kawowca nie posiadają charakterystycznej gorzkiego oraz cierpkiego smaku.
kraj pochodzenia: Meksyk
gatunek: Typica, Bourbon
metoda obróbki: washed, Swiss Water
wysokość upraw: 1200 m.n.p.m
region uprawy: Chiapas
stopień palenia: City + (średni +)
kwasowość: niska
Kawa Bezkofeinowa Meksyk Decaf Swiss Water
Pochodzi z plantacji znajdującej się na wysokości 1200 m. n p.m w regionie Chiapas. Kawy które pochodzą z tych okolic charakteryzują się pysznym posmakiem czekolady , orzechów oraz trzciny cukrowej . Idealnie komponuje się w napojach mlecznych jak i w kawach czarnych. Zastosowana obróbka Swiss Water jest nowatorską i i najlepszą metodą wyodrębniania kofeiny z ziaren kawy z jednoczesnym zachowaniem walorów odżywczych i smakowych kawowca. Obróbka ta polega na tym iż świeże ziarna nawilża się i płucze w czystej wodzie , która następnie jest filtrowana po to by wyodrębnić 99% kofeiny z ziaren. Dekofeinizacja kawy za pomocą metody Swiss Water odbywa się bez żadnych dodatkowych rozpuszczalników , dzięki czemu owoce kawowca nie posiadają charakterystycznej gorzkiego oraz cierpkiego smaku.
kraj pochodzenia: Meksyk
gatunek: Typica, Bourbon
metoda obróbki: washed, Swiss Water
wysokość upraw: 1200 m.n.p.m
region uprawy: Chiapas
stopień palenia: City + (średni +)
kwasowość: niska
![Allegro](https://static.pepper.pl/merchants/raw/avatar/81_2/re/54x54/qt/70/81_2.jpg)
Aktualizacje społecznościowe
Sprawdź również
Powiązane dyskusje
Powiązane kategorie
7 Komentarzy
sortowanie: